tiistai 14. elokuuta 2012

First Steps

Päätin tehä nyt itekki blogin kun nuita näkyy muillaki olevan. Tää blogi kertoo siis mun, 14 vuotiaan tytön elämän iloista ja suruista. Ihan pakko vaan jonneki kirjottaa..

                                                                      Eka postaus
Kouluki alko, ysiluokka edessä. Mullahan on siis 1 ainoo ystävä, mulle tosi tärkee. Mentiin J:n (ystäväni) kans hänen omien kavereidensa luo, halasi heti heitä lämpimästi. Katoin siinä vieressä niiden lämmintä ja ystävällistä hetkeä. Miks minä? Miks mua ei koskaan halata? Onko mussa joku vialla? Oonko outo? Tyhmä? Ruma? Lihava? Erilainen? Haluun tietää. Tai en, en hyödy siitä kuitenkaa. Kaikki on mun syytä, kaikki. Alotin taas viiltelyn. Se tuntuu hyvältä, ees jotain tuntemuksia.
Tein tänään Beckin masennustestin, sain tulokseks 43, eli erittäin vakava masennus. Syön masennuslääkkeitä, isointa annosta mitä voi ihmiselle antaa. Oon niitä vetäny jo 3,5 vuotta. Mikään ei auta, oon aina yksin. Poikakaveriki jätti..

11 kommenttia:

 1. Mitä masennuslääkettä syöt? :)  http://taisteluaelamankanssa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ootko miettiny että toi sun tuntemattomuus johtuu näistä masennuslääkkeistä mitä nappailet? Jos alottasit vaikka sillä, että jättäsit ne pois ja alottaisit jonku mielekkään urheilulajin, jota voisit tehdä ainakun tuntuu siltä, että masennus vie mennessään.

  Viiltelyllä et aikaseksi saa mitään muuta kun muistutuksen siitä, mitä sitä sillon lapsena tuli tehtyä. Ryhdistäydy!

  VastaaPoista
 3. Eiii vittu mitä paskaa tää teksti :DDDD

  Draamaqueen on syntynyt :DD

  VastaaPoista
 4. Tota... Mä oon tehny Beckin tuloksilla 44, ja se on keskivakaa masennus. En koe olevani masentunut ite ollenkaan...

  Aika... Joo...

  VastaaPoista
 5. ÖÖÖÖÖÖÖÖ :-------------DD

  VastaaPoista
 6. Mitä mää just luin?? :DD 14v tyttö angst angst ja yhyy kun poikkiskin jätti. Ei härreguud.. Ollappa vielä teini ja suuren suuret huolet :D Kannattais ehkä hitusen miettiä mitä kirjoittaa nettiin omalla naamalla ja tiedoillaan.

  VastaaPoista
 7. Mun mielestä jokainen voi kirjottaa ihan mitä haluaa omalla naamallaan ja omilla tiedoillaan.

  Ja kenenkään ei oo tarpeellista kommentoida mitään näin laadukasta kuin "14v tyttö angst angst ja yhyy kun poikkiskin jätti" kun ei tunne toista ihmistä millään tasolla. Menkää itteenne.

  Ja jos vituttaa lukea "paskaa" tekstiä, niin just for your information: kukaan ei pakota.

  VastaaPoista
 8. toi on just hyvä että voi jonnekkin kirjottaa omia murheita.. jos kukaan ei kuuntele muutenkaan... ps. tiedän kyseisen tyypin ja tiedän ettei sil kovin hyvin mee..

  VastaaPoista
 9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista